Bnde Çok Mutluyum :D
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş
Bnde Çok Mutluyum :D
Siteme 2.000 kredi çektim. Çok mutluyum =)
En son Alpr tarafından Salı 8 Haz. - 23:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Bnde Çok Mutluyum :D
Hayırlı Olsun.
Noo2KaoS- Vatandaş
Rep Gücü : 276
Rep Puanı : 2
Uyarı :
oooo benim sitem olmadğı için sorun yok bir destek bir bura şimdi fierpatron kardeşim içn bir iki iş yapcaz bide ora olur muhtemelen ama site işine bir daha bulaşmam asil adminlik yani ama kredi alınca ne oluyor onu anlamıyorum .com uzantısımı alınıyor onla ?
Off bayaa fazlaTeoreM demiş ki:Hayırlı olsun (: Bizim daha 3.500 kredi var. Allah bitirmesin (:
Sağolun arkadaşlar
MukoaslaN demiş ki:oooo benim sitem olmadğı için sorun yok bir destek bir bura şimdi fierpatron kardeşim içn bir iki iş yapcaz bide ora olur muhtemelen ama site işine bir daha bulaşmam asil adminlik yani ama kredi alınca ne oluyor onu anlamıyorum .com uzantısımı alınıyor onla ?
kanka artık siten var
bide alper bu kredi ile domain alabiliyormusun domain kaç kredi
Bence Yfnin Özellikleri Kısıtlı Ama Nese..
İyiki Açtırdın.
İyiki Açtırdın.
OkTaY- Vatandaş
Rep Gücü : 4267
Rep Puanı : 11
Uyarı :
FierpatroN demiş ki:MukoaslaN demiş ki:oooo benim sitem olmadğı için sorun yok bir destek bir bura şimdi fierpatron kardeşim içn bir iki iş yapcaz bide ora olur muhtemelen ama site işine bir daha bulaşmam asil adminlik yani ama kredi alınca ne oluyor onu anlamıyorum .com uzantısımı alınıyor onla ?
kanka artık siten var
bide alper bu kredi ile domain alabiliyormusun domain kaç kredi
1600
paypalınız yok diye üzülmeyin gençler yakında bana güven olursa bankaya para yatırıp havale ile parayı bana gönderin bende size kredi alayım böyle bir sistem geliştirebilirim
KiimiimBen demiş ki:Bence Yfnin Özellikleri Kısıtlı Ama Nese..
İyiki Açtırdın.
Kredisiz özellikler, bence kısıtlı oranı az. Sınırına varan kişi zaten para kazanmaya başlamıştır, kredi alır. Kredi ile sınırına varamazsın zaten (:
Ben bugün Modellerimi actirdim (: Daha dogrusu atiim bana yardim ederek acti ben bilgilerimi verdim oda yapti. Ben kredi karti üzeri yapmadim,Kontörümden düstü (: gelecek ay 2.000 kredi daha alacam 1600'ü domain icin (.com) 400'de bana bir aylik yeter (: Soinra izinden geldikten sorna 2.000 kredi daha alcam
1 sayfadaki 1 sayfası
Konu Linkleri | |||
---|---|---|---|
URL: | |||
BBCode: | |||
HTML: |