Sernames yok..
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş
Sernames yok..
İşlerim nedeniyle hazirana kadar İngilitere'de kalmam gerekiyor artık hazirana kadar yokum
kendinize iyi bakın Görüşmek üzere
kendinize iyi bakın Görüşmek üzere
Geri: Sernames yok..
ש๏lŦยгє๓ demiş ki:Ama neden Çok üzüldüm İngilterede de arada Giremezmisin internete...
Malesef... İngiltereye iş için gidiyorum.. Haytımı kurtaracak yaşamımı değiştirecek bir iş için gidiyorum sizlerden ayrılıyorum diye üzülüyorum.
sernames demiş ki:ש๏lŦยгє๓ demiş ki:Ama neden Çok üzüldüm İngilterede de arada Giremezmisin internete...
Malesef... İngiltereye iş için gidiyorum.. Haytımı kurtaracak yaşamımı değiştirecek bir iş için gidiyorum sizlerden ayrılıyorum diye üzülüyorum.
Tekrar geleceksin ama kesin değilmi ayrıca sana imza ve avatarda yapmıştım gitmeden ona da bakarsan sevinirm
Ayrıca kendine çok çok iyi bak...
ש๏lŦยгє๓ demiş ki:sernames demiş ki:ש๏lŦยгє๓ demiş ki:Ama neden Çok üzüldüm İngilterede de arada Giremezmisin internete...
Tekrar geleceksin ama kesin değilmi ayrıca sana imza ve avatarda yapmıştım gitmeden ona da bakarsan sevinirm
Ayrıca kendine çok çok iyi bak...
Sanırsam geleceğim.. buna karar vermek için çok geç... avatar için teşekkür ederim wolf. çok teşekkürler.
sernames demiş ki:
Sanırsam geleceğim.. buna karar vermek için çok geç... avatar için teşekkür ederim wolf. çok teşekkürler.
Rica ederim Allaha emanet ol Abi...
(Rafet abi)Sernames abi :s Ne diyeceğimi şaşırdım Neyse:
Abi gitmen zorunlumu ? Zorunluysa gerçekten seni çok özleyeceğim.Kendine iyi bak abim.
Abi gitmen zorunlumu ? Zorunluysa gerçekten seni çok özleyeceğim.Kendine iyi bak abim.
Bende sizleri özleyeceğim aslında girmeyecektim ama yaırn gideceğim için sitelerimi devrediyorum şimdi iş için girdim.
Similar topics
» Sernames Gitsinmi? Kalsınmı?
» sernames aranızda
» Sernames forum!
» yeni bir header [sernames]
» facebook Profil [sernames]
» sernames aranızda
» Sernames forum!
» yeni bir header [sernames]
» facebook Profil [sernames]
1 sayfadaki 1 sayfası
Konu Linkleri | |||