SüKûT-Forum
SüKûT-Forum
Yükleniyor

Serinletici Yazi Effecti

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Serinletici Yazi Effecti Empty Serinletici Yazi Effecti

#1 Salı 8 Ara. - 21:36

1.adım...
Yarat yeni nitelikler olan takip edenle bir şekil:
Width: 11 inches
Height: 11 inches
Resolution: 300 ppi, 8 or 16 bit
Background Color: White
Serinletici Yazi Effecti Image01
2.adım...
Arzulanan etkinin, sıvılaştırılan gözükmek, kendisiyle bir boyalı kalem yapılmış olmakta gözüken bir yazı tipi olduğundan beri veya etrafta fırçanın, kusursuzca çalışacak olduğundan beri. Tipe aleti seç, ve, karaktere seçeneklerin engellediği paleti aç. Benim seçtiğim yazı tipi, 'Eğer sen WallowHmkBold '…, bu kadar yerleştirilen sahip değilseniz, senin sistemin, yazı tipine senin seçeneğini sadece kullanır. İçin nitelikler karakterler, aşağısı görülür: çağırılır

Serinletici Yazi Effecti Image02
3.adım...
Kendisinde rengin, sıranın ve katı siyah rengin olmadığı 666666'ın olduğu gri renk olduğunu not et.

Karşısı bir sözcük şekil olan yüzü yaz.
Serinletici Yazi Effecti Image03
4.adım...
Tabakanın olduğu tipin olduğu Rasterize, o zaman boya ekstra birkaç gri renk, etrafında tipe nokta koyar.
Serinletici Yazi Effecti Image04
Serinletici Yazi Effecti Image05

5.adım...
Kanallara paleti aç, ve, bir channel… mavi kanalı kopyala, çalış iyi yapacak mı. Image>Adjustments>Invert'e git.
Serinletici Yazi Effecti Image06

6.adım...
Open the Filter menu and select Blur>Gaussian Blur. First, blur the channel at a 25 pixel radius. Blur the channel again at a radius of 15 pixels.
Serinletici Yazi Effecti Image08
Serinletici Yazi Effecti Image07
7.adım...
Kanalın olduğu kopyanın olduğu maviden dönüş, ama, sen it…i silme, onu bir ana veya iki ihtiyaç duyacak.
Serinletici Yazi Effecti Image09
8.adım...Filter>Render>Lighting'in sonuçlandırdığına git. Öyle yukarısı o taslağını çıkarılan olarak kanalın kanal olan dokumanın olduğu olduğu kopya mavi seçmek için ol emin below…un olduğu şekli koy.
Serinletici Yazi Effecti Image10
9.adım...
Öyle çok sonuç, bir hayli temel eğimdir, ve evet, sen yap sevimli büyük kısım aynı bir tabakanın biçimlendirdiği şey yapabilirdin. Bazı öl sert alışkanlıklar, yine de, ve ben gibi son, kanalların, oyuna geldiği zamana daha iyi olurum. Ben neyi diyebildiğim? Ben, en azdan beri bu yol 6'ın, ve eğer onun kırmasaydı PS'in, onu ayarlamadığı onu yapmaktayım!
Serinletici Yazi Effecti Image11
10.adım...
Metne tabakayı kopyala, ve, Filter>Sketch>Chrome'ye git. Yukarısı takım da yansımalar diyaloğun, aşağısı kutuladığı, öyle gördü:
Serinletici Yazi Effecti Image12
11.adım...Şimdi sen, tabakanın biçimlendirdiği oynayabilirsin. Tabakanın, diyaloğun kutuladığını biçimlendirdiği ve eğimi seçtiğini aç, / kabartma yap. Gir takip eden settings…, kendisinde renk olan gölgenin, yeniden gri 666666 sıra olduğunu not eder, ve siyah değil. Bir defa tamam tamam tıkırtı.
Serinletici Yazi Effecti Image14
Serinletici Yazi Effecti Image13
12.adım...
Haydi, bu kadar yukarısı parlayalım. Yönet, / kontrol et+ bir seçimi oluşturması için tabakanın olduğu metinin olduğu tıkırtı, bir eğriye tabakanın ve ayara koymaların, burayı gördüğü tabakayı düzeltmenin olduğu ayarı o zaman yaptığı:
Serinletici Yazi Effecti Image16
Serinletici Yazi Effecti Image15
13.adım...
Siyaha karşı parlaklığın gerçekten çıktığı bir arka plan.
Serinletici Yazi Effecti Image17
14.adım...
(Eğer sen, ayrı olarak siyah rengi ekleseydin) tabakanın veya tabakaların olduğu arka planın olduğu ve bir arada bütün diğerleri birleştiği dönüş.
Serinletici Yazi Effecti Image18
15.adım...
Tipi vermek arttırılan kalitenin olduğu bir sıvı, Filter>Liquify'e gider. Genişletmesi için Bloat'a aleti kullan, veya başka türlü, öyle metinin, burayı gördüğü alanları eğrilt. Sen, mutlu çarpıtmalar olduğun andan itibaren, tamam tıkırtı.
Serinletici Yazi Effecti Image19
16.adım...
Sen, herhangi bire metne senin olduğu şekli şimdi atabilirsin, bundan dolayı seçersin. Takip edende örnek, ben, bir meslek okulu-tarza arka planı bulandırdım, kendisinde dokümanın olduğu tipi yerleştirdim, o zaman, yukarısında bulandırılanın bir kopyasına tabaka metni yerleştirdi. Tabakanın, yumuşağa tipin, veya tipi yaparak ondan arka planı görmek için sana izin vermek gözük saydam olduğu yansımalar olarak hizmet etmesi için ışık değiştirildiği en üstün biçiminin olduğu harman. Ben, gerçekte neyin oluyor olduğunu kararlaştırman için sana izin vereceğim.
Serinletici Yazi Effecti Image20

ve işte karşınızda....
Serinletici Yazi Effecti Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 667x357 and weights 37KB.
Serinletici Yazi Effecti Image21
AproN
AproN
Vatandaş
Vatandaş

Rep Gücü : 5154
Rep Puanı : 5
Uyarı : Seviye 1

http://sukut.forum-pro.net/

Serinletici Yazi Effecti Empty Geri: Serinletici Yazi Effecti

#2 Salı 8 Ara. - 21:46

Teşekkürler Anlatım İçin (: