Başbakan Erdoğan Van'a Gidiyor
SüKûT-Forum :: GeneL :: GünceL Haberler
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş
Başbakan Erdoğan Van'a Gidiyor
Van'da 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından hükümet adeta Van'a çıkarma yapıyor.
Bölgedeki yardımları organize etmek için Van'da kriz merkezi kurulacağını ifade eden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise, "Devletin tüm kurumlarının alarma geçirdik. Bölgeye yardım için ilde kriz merkezi de kurulacak" dedi. Başbakan Erdoğan'ın yanısıra Atalay ile birikte Sağlık Bakanı Recep Akdağ da Van'a hareket etti.
Bölgeden gelen son gelen haberlere göre deprem nedeniyle bazı binalar yıkılırken, gelen ilk bilgiler can kayıplarının da olduğu yönünde.
Kaynak : haberler.com
Bölgedeki yardımları organize etmek için Van'da kriz merkezi kurulacağını ifade eden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise, "Devletin tüm kurumlarının alarma geçirdik. Bölgeye yardım için ilde kriz merkezi de kurulacak" dedi. Başbakan Erdoğan'ın yanısıra Atalay ile birikte Sağlık Bakanı Recep Akdağ da Van'a hareket etti.
Bölgeden gelen son gelen haberlere göre deprem nedeniyle bazı binalar yıkılırken, gelen ilk bilgiler can kayıplarının da olduğu yönünde.
Kaynak : haberler.com
discoley.- Grafiker
Rep Gücü : 955
Rep Puanı : 1
Uyarı :
Geri: Başbakan Erdoğan Van'a Gidiyor
Katiliyorum.
discoley.- Grafiker
Rep Gücü : 955
Rep Puanı : 1
Uyarı :
Similar topics
» Erdoğan Yunanistan’a gidiyor
» CHP Genel Başkanı Deniz ******, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık sistemine ilişkin sözlerini değerlendirdi.
» Davayı Erdoğan kazandı
» Çelik: Başbakan blöf yapmıyor
» Erdoğan'ı alnından öptü
» CHP Genel Başkanı Deniz ******, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık sistemine ilişkin sözlerini değerlendirdi.
» Davayı Erdoğan kazandı
» Çelik: Başbakan blöf yapmıyor
» Erdoğan'ı alnından öptü
SüKûT-Forum :: GeneL :: GünceL Haberler
1 sayfadaki 1 sayfası
Konu Linkleri | |||
---|---|---|---|
URL: | |||
BBCode: | |||
HTML: |