Hey gidi hey
SüKûT-Forum :: GeneL :: Sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş
Hey gidi hey
Hatırlıyorum da bir zamanlar nasıl zevk alarak girerdim. Bir muhabbet bağı vardı. Şimdi ki bilir nerede ne yapıyor burada dost dediğimiz insanlar. Kimseyi kimseyi görmemişti ama garip bir şekilde bağlıydı insanlar birbirine. Görür müsünüz bilmem ama görenler bir kelam etsinde bir haberimiz olsun. Nerelerdesiniz? Neler yapmaktasınız.

الله 'ım Beni Öyle Zengin Etki Senden Başka Hiçbir Şeyim Olmasın..
Geri: Hey gidi hey
Hayat devam ediyor, zaman geçiyor... Zaman zaman unutuyoruz burayı hayat hengamesinde lakin yeri hep farklı oldu ve muhtemelen hep farklı olacak...
Hayat gerçekten çok garip buradaki insanlar değerler o kadar farklıydıki duyulan zevk eğlence her dakika takip etme isteği bir yandan yarışmalar sohbetler dostluklar hayatımın en güzel dönemleriydi heralde teşekkürler sukut forum

aLyna&&
aLyna demiş ki:Hayat gerçekten çok garip buradaki insanlar değerler o kadar farklıydıki duyulan zevk eğlence her dakika takip etme isteği bir yandan yarışmalar sohbetler dostluklar hayatımın en güzel dönemleriydi heralde teşekkürler sukut forum
Kesinlikle çok garip, siteyi ilk kurduğumuzdan bugüne neredeyse 12 yıl olmuş. Nereden nereye... Geri dönüp bakınca insan hüzünlenmeden edemiyor, gerçekten güzel günlerdi o yıllar devam etmesini(ettirebilmeyi) isterdim bu forumun. Ben de şahsım adına herkese teşekkür ederim.
Beni hatırladınmı
artık tarihe kalktığına göre forum buradan sohbetimi sürebilirim:)

aLyna&&
SüKûT-Forum :: GeneL :: Sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Konu Linkleri | |||
---|---|---|---|
URL: | |||
BBCode: | |||
HTML: |